Årets historiske krimi 2023


Horsens krimimesse 9. marts 2024


På Krimimessen i Horsens d. 9. marts modtog jeg af Det Danske Kriminalakademi prisen for "Årets historiske krimi" - for romanen "For Hele Riget, den 3. og sidste bog i trilogien "Kampen om Magten".November 2023:


Så kom dagen, 16. november hvor 3. bind For Hele Riget udkom. 


Hermed slutter trilogien om Lassen-familien, den fiktive familie, jeg har brugt som værktøj til at bringe en periode i den danske historie til live. En historie, der efter min mening er underbelyst og ved at glide ind i glemslens mørke. Men det er en periode, en krig, en tid med personer og personligheder, og ikke mindst handlinger, som har været med til at skabe det Danmark, vi kender i dag.

September 2023:


Med manuskriptet færdigskrevet til det sidste bind i triologien For Hele Riget blev turen med "faktacheck" gennemført. Mange af stederne som er beskrevet i sidste bind blev besøgt og turen tog mig fra Fredericia til Rendsborg med besøg i Eckernførde, Aabenraa, Haderslev, Avnbøl og mange andre steder. 

August 2023:


Manuskriptet til det sidste bind i triologien "For Hele Riget" er indleveret til forlaget og nu forestår der et sidste "faktacheck" hvor jeg besøger mange af de steder der er beskrevet i bogen. Turen kommer til at tage mig fra Fredericia til Rendsborg med besøg i Eckernførde Aabenraa, Haderslev, Avnbøl og mange adnre steder. 

Maj 2023:

Tirsdag den 16. maj 2023 landede Bind 2  Et Rige Delt i trilogien "Kampen om Magten" i boghandlen og som lydbog indtalt af Carsten Warming.


Samme dag afholdtes reception i Forfatterforeningens lokaler i Strandgade med deltagelse af en masse vidunderlige mennesker. 

Maj 2023:

Tirsdag den 16. maj lander Bind 2  Et Rige Delt i trilogien "Kampen om Magten" i boghandlen og som lydbog indtalt af Carsten Warming og udgivet på North Publishing - Politikens Forlag

 April 2022:

Så er råmanuskriptet til fortsættelsen "Til Rigets Bedste" skrevet. To'erne har således taget form og fortsætter, hvor det første bind slap. Stay tunes for mere information om forlag og udgivelsesdato ...

 Juni 2022:

Så er Til Rigets Bedste udkommet på Politikens forlag som lydbog indtalt af Carsten Warming

Maj 2021: DK4 og Bo Tao Michaelis har inviteret Peter ind til en samtale om hans bog i programmet Bog & Forfatter. Programmet optages og forventes programsat i maj.

April 2021: Fortsættelsen Til Rigets Bedste har er godt igang og manuskriptet tager form. Bogens fortællerstil fortsætter men drejes mere over mod en historisk roman. 1848 var et utroligt fantastisk år og det gælder om at sortere så historien er relevant og spændende

Marts 2021: Til Rigets Bedste har været udsolgt fra forlaget, men grundet efterspørgsel har forlaget valgt at trykke endnu et oplag. Således er bogen atter tilgængelig i boghandlerne, og hvis ikke den er hjemme kan den bare bestilles.

September 2020: Trods corona-tid og restriktioner lykkedes det, at markere debutromanen med en lille event i den lokale Bog & Idé på Strandvejen i Hellerup ultimo september 2020. Her fik interesserede mulighed for at møde forfatteren og få en underskrift i eget eksemplar.

Der er noget på vej ...


Peter har netop indgået en aftale med forlaget Valeta om udgivelse af hans debutroman Til Rigets Bedste.


Hvis du er til historiske krimier, kan lide at læse om København og tiden op til vi fik grundloven i 1849, så kan du godt begynde at glæde dig ...


Forventet udgivelse forår 2020


Juli 2020: Peter er pt ved at skrive sin 2. anden roman - fortsættelsen af Til Rigets Bedste. I den forbindelse var han blandt andet i Kiel og inspicere omgivelserne ved det gamle slot midt i byen.